Keikkaa yhdessä ja erikseen

Sulasolin Helsingin piirillä on monipuoliset valmiudet järjestää erilaisia esiintymistilaisuuksia, joissa laulajat ja soittajat niin kuoroina, pienempinä yhtyeinä kuin orkestereina pääsevät parrasvaloihin sekä erikseen että yhdessä. 

KUORO- JA ORKESTERIKAVALKADI MUSIIKKITALOSSA 12.10.2019

Tulevana syksynä järjestämme jälleen suositun kuoro- ja orkesterikavalkadin Musiikkitalon päälämpiössä lauantaina 12.10. klo 11-14. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Suomen Työväen Musiikkiliitto ry:n (STM) kanssa. Ilmoittautumislinkki kavalkadiin avataan 1.4. piirin nettisivuilla ja esiintyjät valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kuorokavalkadissa yhden ryhmän esityksen kesto kaikkine siirtymisineen ja asettumisineen on enintään 15 minuuttia, mutta ei mielellään myöskään paljon alle 15 min. esiintyminen on
kuoroille tai orkestereille ilmaista.

Sähköinen ilmoittautumislomake kavalkadiin tässä.

 

Sulasolin Helsingin piiri

 

***********************************************************************************

Alla kuvia edellisistä tapahtumistamme..

kuva 

Piirin yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa järjestämiä musiikkitilaisuuksia on pidetty varsin monenlaisissa ympäristöissä, niin komeissa konserttisaleissa, kansan keskellä kirjastoissa tai kauppakeskuksissa kuin ihan taivasallakin.

 

kuva

 kuva

kuva

kuva

Helsingin piirin tuottamissa Kympin laulajat-yhtyekonserteissa Kirjasto 10:ssä ovat esiintyneet mm.Jospa, Ensemble Norma, PAM! sekä Sing'n tonic.

kuva

Vuotuisia kohtaamisia ovat keväiset laulut Käpylän kallioilla sekä jouluaaton tervehdykset sankarihaudoilla.

 

 

 

Piirin kuorot ovat aktiivisesti mukana myös elokuisella Art Goes Kapakka-kaupunkitapahtuman Kuorojen kierroksella…

 

 kuva

…sekä Taiteiden yön monenkirjavissa kulttuuririennoissa.