Sulasolin Helsingin piiri

Tiedote:

Sulasolin Helsingin piirin huhtikuun ja toukokuun (13.4. ja 11.5.) yhteislaulutilaisuudet Musiikkitalossa on PERUTTU yleisön terveyden turvaamiseksi ja koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

 

 

Esiintyjäilmoittautuminen Espan lavan OPEN STAGELLE on avattu

OPEN STAGE -tapahtumia vietetään toukokuusta elokuuhun keskiviikosta lauantaihin (15.5.-25.7. ja 13.8.-29.8.2020 välisenä aikana).

OPEN STAGE on suunnattu yhteisöille, kuoroille ja intohimoisille harrastajille. Open Stagen keikoista ei makseta palkkaa tai korvauksia.

Toivotamme kuorot, lauluyhtyeet, soitinyhtyeet, tanssi- ja sirkuskoulut ym. tervetulleiksi OPEN STAGElle!

Ilmoittautumiset ja lisätietoa http://www.espanlava.fi/fi/esiinny

 

Sulasolin Helsingin piiri ry.on

pääkaupungin kuoro-, orkesteri- ja muiden harrastajamusiikkiyhdistysten yhteinen, itsenäinen paikallistason toimielin, joka tukee ja edistää jäsentensä toimintaa ja edistää monipuolista musiikkiharrastusta helsinkiläisten keskuudessa.

Kuva

Sulasolin Helsingin piiri ry toimii myös jäsentensä tärkeimpänä linkkinä keskusjärjestöönsä Suomen Laulajain ja Soittajain Liittoon eli Sulasoliin.

Piiri tukee jäsenyhdistyksiään sekä taloudellisesti että muilla tavoin yhteistyössä Helsingin kaupungin, OK-Opintokeskuksen, seurakuntien, median sekä muiden musiikkiyhteisöjen kanssa.

Piiri on jäsentensä yhdistävä tekijä kannustaen näitä yhteistyöhön keskenään sekä muiden tahojen kanssa. Tähän tarjotavat mahdollisuuksia muun muassa erilaiset piirin järjestämät musiikkitilaisuudet sekä koulutustapahtumat.

Piirin jäsenyhdistykset

Piirin säännöt

Piirin ansiomerkit

 

 

Kuva