Toiminta-avustukset 2021

Sulasolin Helsingin piiri ry jakaa tuttuun tapaan jäsenkuoroilleen toiminta-avustuksia Helsingin kaupungilta saaduista määrärahoista. Avustushakemukset tulee jättää sähköisenä verkkolomakkeena.

Avustushaku on päättynyt.

Lomake tulee täyttää ja tallentaa verkkopalvelussa viimeistään 15.5.2021. Myöhästyneitä lomakkeita ei oteta käsittelyyn. Lomaketta ei tarvitse allekirjoittaa eikä lähettää erikseen postitse. 

Helsingin kaupunki on myöntänyt kuoroille jaettavaksi avustuksena 27000 euroa (aiemmin 30000 €), minkä lisäksi Sulasolin Helsingin piirin omista varoista tukea jaetaan 3000 euroa. Piirin kuorojen toiminta on ollut pandemian takia jäissä suuren osan vuodesta 2020. Tavallista vähäisempi toiminta ei suoraan tarkoita pienempää avustusta, koska toiminnan väheneminen koskee oletettavasti kaikkia hakijoita ja kokoanaisavustussumma on sama kuin edellisvuonna.


Lomakkeella tulee ilmoittaa kuoron toimintatiedot vuonna 2020 toteutuneen mukaisesti ja niiden tulee vastata yhdistyksen vuosikertomuksen tietoja. Kysymme myös koronaepidemian vaikutuksia toimintaan, mutta kysymykset eivät vaikuta myönnettävän avustuksen suuruuteen. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.


Lomakkeen lisäksi Sulasolin Helsingin piirille tulee toimittaa kuoroyhdistyksen vuosikertomus tai muu selvitys edellisen vuoden toiminnasta sähköpostilla helsingin.piiri@sulasol.fi.

Lisätietoja:
Sulasolin Helsingin piiri ry
helsingin.piiri@sulasol.fi